цялостно пребоядисване

Цялостно пребоядисване на еднофамилна къща

Цялостно пребоядисване на еднофамилна къща

Цялостно пребоядисване на всички стени и тавани. Всички забележки като пукнатини по стените, удари и всякакви други наранявания, са отстранени с нужните шпакловачни материали.

Цялостно пребоядисване на къща

Цялостно пребоядисване на къща

Цялостно боядисване на стени, тавани, врати и парапет. Като предварително всички проблемни зони по стените и таваните са отстранени, и подготвени за боядисване.

Цялостно пребоядисване на стени и тавани

Цялостно пребоядисване на стени и тавани

Описание на проекта Основната задача на този обект бе цялостно боядисване на стени и тавани. Клиента бе отстранил всички проблемни зони, които имаха нужда от шпакловачни корекции.

Пребоядисване на апартамент

Пребоядисване на апартамент

Цялостно пребоядисване на стени и тавани, като преди започването на боядисването са извършени, бояджийски поправки на стените със  шпакловка на кнауф, супер финиш, след това са добре прешлайфани, и след това е премината на самото боядисване. Използвани са среден клас материали-бои.

Боядисване и шпакловане на обект

Боядисване и шпакловане на обект

Този проект е извършено цялостно основно боядисване. Обекта беше на турбозолна мазилка, за което основата трябваше да се прешлайфа преди да бъде нанесен грунда.

Извършени бяха, бояджийски поправки със шпакловка, шитрок, след което беше нанесен подходящ грунд за основа, преди нанасянето на боята.

Цялостно пребоядисване на апартамент

Цялостно пребоядисване на апартамент

Това е един просторен и светъл градски апартамент, който е цялостно пребоядисан. Стените му не се нуждаеха от много подготвителна работа, заради това не е правена шпакловка. Бяха в добро общо състояние и е положен само грунд, за да има добра основа за боята. Използвани са професионални и висококачествени материли с много добро покритие, които позволиха без проблем червеното да се покрие и замени с небесно син цвят. Боядисани са също таваните, външните решетки на терасата, както и самата тераса. За нея е използвана боя, която е подходяща за външна употреба, за да издържи на влага и слънце. Вратите в апартамента, както и первазите също са пребоядисани. С цялостното пребоядисване се избягва разлика стара-нова боя, както и между отделните стаи. Резултатът е една нова визия на апартамента, с перфектни стени и тавани.