Услуги

Бояджийски услуги

Боядисването  на стени и тавани е най-често заявяваната услуга при ремонтни дейности. В нашият екип  работят само доказани и висококвалифицирани специалисти, които разполагат с нужните познания, умения и опит за да боядисат перфектно избраното от вас помещение, перваз или врата. Работим с всички видове бои, за да съдействаме за сътворяването на модерен интериорен дизайн, който да Ви радва дълго време.

довършителни ремонтни дейности

Шпакловка

Шпакловката е един от най-важните процеси от етапа на довършителни работи. Шпакловката може да бъде прахообразна или готова смес, която след нанасяне и изсъхване формира завършващ слой върху обработената повърхност.

Предпоследната дейност от ремонта, независимо дали на стая или на жилище, е шпакловка. По принцип тя се извършва непосредствено преди боядисването на желаното помещение. Преди началото на шпакловка е много важно да се направи качествена подготовка на стената. Обикновено при този процес се налагат три нанасяния. Първото е с гипсово лепило с цел даването на по-здрава основа. Второто и третото нанасяне, може да бъде извършено със шпакловка шитрок.

Монтаж на гипсокартон

Гипсокартонът е един от материалите, които направиха революция в съвременното строителство.

С гипсокартона могат да се придават различни по вид форми, и също така той е чудесно средство за аранжиране и изравняване на тавани и стени. Благодарение на способността му пък да се огъва, е възможно всички стени и тавани в жилището да бъдат преобразени по напълно индивидуален вкус. Продуктът набира все по-голяма популярност и вече е утвърден като неизменна част в сферата на съвременното строителство. Освен всичко останало той е екологично издържан. Физичните и хигиенични свойства на материала го правят идеалното решение за всички жилищни и административни сгради. Той не съдържа елементи с токсичен характер, следователно не оказва вредно въздействие върху околната среда.

Лепене на фаянс, плочки камък

Лепенето на теракот, гранитогрес или фаянс се прави през големи етапи от време, заради ниската си амортизация. Опита на нашите професионалисти показва, че най-често плочки или теракот се използват при основен ремонт на дома в кухнята,в общите помещения или банята. Ето защо, при смяната на плочките в дома е наложително да се инвестира в качественото залепване на плочките. При лепене на плочки има различни изисквания и условия, защото те са разнообразни по вид и съответно са предназначени за различни помещения.

Обръщане на врати и прозорци

Най-общо казано процесът обръщане на врати и прозорци представлява обработка на онези ъгли, които се намират в пространството между дограмата и стените или пък тавана. Самото обръщане се извършва с помощта на топлоизолационни плоскости, например с фибран, гипсокартон, гипс, мазилка и др. В случая се използва материал напълно според индивидуалните вкусове и предпочитания, които без съмнение в по-голям процент от случаите са напълно различни. Обръщането на врати и прозорци е преди всичко довършителен процес, целящ постигането на окончателен естетичен вид.

Полагане на ламиниран паркет

Ламинираният паркет е практичен и лесен за полагане и поддържане материал.Той може да имитира различни видове дърво, както и гранитогрес, камък и други материали. Наред с другите си предимства, той се отличава с относително лесен монтаж, но е прецизен процес изискващ търпение и постоянство, за постигането на изключителен завършен интериор .За идеално монтиране на ламинат е необходим перфектно равен под. Нашият екип от професионалисти е готов да изпълни Вашите изисквания и желания по възможно най-добрия начин.