Майстор с главно М

Повечето хора като чуят думата майстор си представят мръсотия и не спазени срокове, проблеми и още и още пари, които трябва да доплатят, защото винаги излиза някакъв нов проблем. Бояджиите спадат към майсторите,още повече че при тях мръсното остава петна … не за дълго разбира се.

Всичко това обаче е в миналото. В миналото са бояджийските вестникарски шапки тип лодки- знаете ги от филма с Коста Цонев, в миналото са намусените майстори с цигара в уста. Нашата фирма е различна, защото идеята ни е да придадем цвят на вашите мечти, да ги визуализираме по най- добрия и начин. Уверени сме че ще направим това с нашия професионален екип, който вместо зад граница избра да се реализира в родината.

Хората с които работим няма да дойдат с 15 мин. закъснение и вместо добър ден да ви подминат начумерено. Няма да оставят стъпки от боя в целия апартамент и следи от четка по стените, или да си тръгнат още в 14ч на втория ден, защото за нас крайният срок е закон. Ние сме коректни и боядисването не е просто работа, а призвание.

Всеки проект приемаме лично, той е важен за вас нашият клиент, следователно и за нас. Затова в Painting Dreams работят майстори с главно М- добри, хора на които може да се доверите, които ще придаден нова визия на вашите стени. А ако не сме уцелили цвета… ще повторим боята… нови четки и усилия.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.