Защо бежово, а не синьо – или правилният избор на цвят

Най- важното преди да тръгнете да се занимавате с боядисване и ремонт е избора на цвят. Цвета на стените и таваните е от голямо значение, защото той ще ще промени цялата визия на Вашия дом. Изборът е труден предвид  че не малък отрязък от време ще прекарвате сред тези цветове и нюанси и ако не искате да ви болят очите, то по-добре посъветвайте се с професионалист бояджия.

Той ще ви спести време в лутане както по магазините, така и в чудене. Може да отговори на всички ваши въпроси включително и защо бялото не е най-удачният вариант за сметка на бежовото примерно. В зависимост от цялостния стил и представата ви за уют,ще ви насочи към правилното решение. А то зависи от вида помещение, мебели, светлина и най-важното – вашата емоция и чувство за това пространство.

Бояджията, на който сте се доверили ще ви каже дали гланциращ или матиращ ефект на боята ще стои по-добре на стените и каква е разликата между тях, но основното е че ще боядиса и придаде цвят, без да се цапате вие, защо ли – защото това му е работата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.