Вътрешни ремонти

lepene-plochki

Лепене на фаянс, плочки камък

на пръв поглед лесната за изпълнение задача, може да се окаже пълен кошмар за аматьори или начинаещи. Подобна работа изисква доста умения и прецизност за добър краен резултат – прави фуги, нивелация под конец и здрави плочки. Запознати сме с всички етапи от този процес.

довършителни ремонтни дейности

Шпакловка

благодарение на опита и професионализма ни, ние ви гарантираме идеално гладките стени и тавани - ключово условие преди нанасянето на боя или лепене на тапети.

obrashtane-vrati

Обръщане на врати и прозорци

неизменна част след подмяна на старата или поставяне на нова дограма. Ще обсъдим с Вас материалите, които предпочитате да използваме – с гипсокартон, фибран, мазилка или друго и задачата ще бъде ивършена бързо и качествено.

099-worker

Монтаж на гипсокартон

ние можем да се справим експертно с всяка от онези дребномащабни задачи за монтаж на гипсокартон, които ще направят голяма разлика във Вашия дом. Справяме се успешно с всякакви проекти независимо дали искате да разделите една стая на две, да добавите килер, да изправите криви стени или тавани, или пък искате да развихрите въображението си с нестандартни окачени тавани и декоративни елементи. Идеята от вас – изработката от нас.

068-tiles

Полагане на ламиниран паркет

ламинираният паркет е един от най-достъпните и използвани подови настилки в днешно време. Може да се използва практически почти навсякъде в дома и офиса. Монтажът не отнема много време и само след ден-два Вие вече може да се радвате на новия си под. Ако има предишно подово покритие, ние ще го отстраним и ще обсъдим вариантите за подови настилки преди монтажа.

Как да се възползвате от нашите услуги:

Стъпка 1: Свържете се с Painting Dreams
Можете да се свържете с нас на посочените контакти и да заявите
оглед
Стъпка 2: Организиране на оглед
Ще изпратим специалист да разгледа Вашия имот и да Ви
консултира.
Стъпка 3: Получаване на оферта
След огледа ще разберем точно от какво имате нужда и какви
материали ще са необходими. Въз основа на тази информация ще
можем да ви дадем окончателна оферта за проекта.
Стъпка 4: Задайте среща
Кажете ни кога би било най-подходящото време екипът да дойде и
да извърши услугата.
Стъпка 5: Специалистите ще се справят с цялата работа
Експертите ни ще се уверят, че сте доволни от резултатите.